Българското барби Андреа Иванова има риск от ослепяване и премахване устните.

...
Българското барби Андреа Иванова има риск от ослепяване и премахване устните.
Коментари Харесай

Българското Барби има риск да ослепее след 25 инжекции хиалурон

 Българското барби Андреа Иванова има риск от ослепяване и унищожаване устните.

" Рискът идва от заплахата от дехидратация поради вливанията на хиалурон. Надявам се до съдбовни последствия да не се стигне, защото всяка седмица вървя при експерт. Опасността в действителност е налице, само че ще не преставам с интервенциите ".

Това показа пред притежателката на най-големите устни в света Андреа Иванова. Известната в целия свят като Българското Барби студентка по " Немска лингвистика " предходната седмица си направила 25-а поредна вливка хиалурон в устните.

Тези дни русокоската даде изявление за английския таблоид " Сън ". Часове по-късно то към този момент е на страниците на многотиражния вестник. В него Андреа признава, че в действителност може да се стигне до съдбовен край.

" Моят доктор ме предизвести, в случай че ме болят устните или има проблем, да му се обадя неотложно, тъй като съществува риск от дехидратация ", изяснява тя.

" Чувствам се доста добре и съм доста щастлива с новите си устни, тъй като съгласно мен с по-големи наподобявам по-красива ", споделя Барбито. 

" Посетих съвсем всички клиники за естетични процедури в София и сложих в устните си съвсем всички типове хиалуронови филъри за устни ".

Андреа е безапелационна, че продължава с процедурите, като напълно скоро ще си прави корекции на лицето. Ще промени формата му, както и брадичката си.

" Няма граници за мен ", споделя тя.

" Получавам хиляди известия с похвали за устните и визията ми от хора по целия свят ", споделя Андреа Иванова. Сред тях има и негативни мнения, само че родното момиче остава безразлична към тях.

Освен на устните си БГ Барбито обръща съществено внимание на размера на гърдите си и си е сложила цел в най-скоро време те да бъдат най-големите, в случай че не в света, то най-малко в България.

Както неотдавна се загатна, Андреа има упоритост да постави по 1200 кубика силикон във всяка от тях, или общо 2400. Сега еластичен хирург я е напомпал с по 600, или общо 1200 кубика. Материал, който не задоволява копнежа на русокосата хала.

" Нямам самообладание да мине нужното време след първата интервенция и да сложа двойно количество. Може би ще е към година и половина-две, само че по-късно ще уголемя двойно повече бюста ми. Искам още и още ", показа бургазлийката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР